top of page

Welcome bij...

 Mooi bij Inge

Look Great. Feel Amazing.

In een wereld die steeds sneller lijkt te gaan, is het belangrijk om af en toe volledig te ontspannen. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat echte schoonheid van binnen zit, krijg ik elke dag weer een lach op mijn gezicht als ik anderen kan laten stralen.
Mijn naam is Inge Cuypers en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medische pedicure. Na 24 jaren administratief bediende te zijn geweest, werd het tijd om mijn grote droom te volgen: een eigen salon als schoonheidsspecialiste, een meisjesdroom die eindelijk uitkomt. Hiervoor heb ik me volledig omgeschoold en enkele jaren met heel veel plezier terug op de schoolbanken gezeten. Vol trots en met ontzettend veel plezier, open ik nu elke dag de deur van Mooi bij Inge.
In mijn salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning centraal. Je kunt bij mij even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen terwijl ik je met veel plezier verwen door middel van één van de behandelingen.
Men kennis van de huid zorgt ervoor dat ik iedereen kan voorzien van een passend persoonlijk advies. Daarnaast werk ik alleen met de beste ingrediënten en producten om zo jouw huid te laten stralen.
Ook als het om voetverzorging gaat ben je hier aan het juiste adres. Ik neem alle tijd om jouw voeten te verzorgen. Het geeft me een geweldig gevoel om jou weer pijnloos op weg te helpen.
In onze branche gaan de veranderingen snel. Probeer dan ook  om door middel van cursussen en trainingen volledig up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en mijn kennis uit te breiden.
Op de website is alle informatie over de behandelingen te vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij natuurlijk altijd bellen of mailen.
Kijk er naar uit om jou binnenkort te mogen verwelkomen bij Mooi bij Inge

selfie.png
Over mezelf: Welcome

Micro Pulsed Plasma Therapy

November 2018

Hebea Professional te Rumst

Microblading

augustus 2018

Levelup Academie te Maasmechelen

Wimperlifting

augustus 2018

Leveup Academie te Maasmechelen

gespecialiseerde voetverzorging

sept 2015 - sept 2017

Syntra Neerpelt

Ontharing en freestechnieken

2015

Districtos te Antwerpen

Nagelstyliste

sept 2014 - sept 2015

Syntra te Genk

Schoonheidsspecialiste

Sept 2013 - september 2015

Syntra te Genk

Massagetechnieken

2008

Schoonheidsschool te Hasselt

Voetreflexologie

2008

Schoonheidsschool te Hasselt

Over mezelf: cv
bottom of page